Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Egelantiersstraat 107 in Amsterdam 1015 PZ

Egelantiersstraat 107

1015 PZ Amsterdam
€ 890.000,- k.k.
Bel of mail ons
020-3300468

Omschrijving

BIJZONDER ONTWIKKELING/BELEGGINGSOBJECT IN DE JORDAAN.

DRIE WONINGEN MET IN TOTAAL 188 VIERKANTE METER WONEN. HET PAND HEEFT EEN VERNIEUWDE FUNDERING EN PATIO OP HET ZUIDEN.

De benedenwoning en de woning op de tweede en derde verdieping worden geheel leeg en ontruimd geleverd. De woning op 1 hoog is verhuurd voor € 250,-- per maand. Huurders hebben een contract voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 188 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

BIJZONDER ONTWIKKELING/BELEGGINGSOBJECT IN DE JORDAAN.

DRIE WONINGEN MET IN TOTAAL 188 VIERKANTE METER WONEN. HET PAND HEEFT EEN VERNIEUWDE FUNDERING EN PATIO OP HET ZUIDEN.

De benedenwoning en de woning op de tweede en derde verdieping worden geheel leeg en ontruimd geleverd. De woning op 1 hoog is verhuurd voor € 250,-- per maand. Huurders hebben een contract voor onbepaalde tijd.

Indeling:
Begane grond: 48 m2 en patio van 6 m2 op het zuiden.
Indeling: gang, slaapkamer aan de voorzijde, in het midden apart toilet, eenvoudige douche en wastafel, woonkamer, uitbouw met keuken en toegang tot patio op het zuiden.
Eerste verdieping: 49 m2 verhuurd voor € 250,-- per maand.
Indeling; entree, hal, badkamer met douche, wastafel en toilet, aan de voorzijde twee slaapkamers en achter woonkamer met toegang tot de keuken.
Tweede verdieping met kap: 91 m2*
Indeling: entree, hal, slaapkamer aan de voorzijde, woonkamer achter, kleine keuken met daarachter badkamer met ligbad en wastafel. De derde verdieping* slaapkamer voor en aan de achterzijde woongedeelte met toegang tot het dakterras gelegen op het zuiden.
* Balklaag dient 5 cm verhoogd te worden.

De bovenwoning is in eenvoudige staat en heeft een dakterras op de uitbouw van de keuken van ongeveer 8 vierkante meter.

Ligging:
Gelegen in stadsdeel Centrum in de buurt Centrum Westelijke Binnenstad in een rustige straat, nabij de Westerstraat, de Westermarkt en het Tweede Marnixplantsoen. Zeer centraal gelegen en goed aan te rijden met de auto via de S105 en de S100.

Bijzonderheden;
- Gelegen op eigen grond;
- Nieuwe fundering 2008;
- Woning op de begane grond wordt leeg en ontruimd opgeleverd;
- Rechtbank Amsterdam dient goedkeuring te verlenen voor de verkoop;
- Uitstekende locatie voor belegging op lange termijn;
- Totaal 188 vierkante meter woonoppervlakte, verdeeld over drie woningen;
- De woning wordt verkocht onder de bepaling "as is, where is".

Op te nemen clausule voor verkoopster: "As is, where is"
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt.
In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d.

Bovenstaande betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 890.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwperiode -1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 188 m² Perceeloppervlakte 68 m² Inhoud 625 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 4 woonlagen Dakterras Ja Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Patio/atrium Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht tot matig Onderhoud buiten Slecht tot matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie L Perceelnummer 3139 Oppervlakte 68 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.